×
Uploade en cykel Se efterlyste / Lost Se fundne / Found Se genbrug / Recycle Se kort / See Map Se alle cycler / All bikes Nyeste Cykler / Latest bikes Avanceret Søgning / Advanced search
 
×
Hej .
Min profil / My profile Mine registerede / My registered bikes Mine efterlyste / My lost bikes Mine fundne / My Found bikes Mine genbrug / My Recycled bikes Opdater min profil / Update profile log Out
go top arrow
Hjælp / Guide
Help

Hviscykel.dk tilbyder en nem og effektiv måde at gemme og opdatere vigtige oplysninger om dine cykler – model, mærke, stelnummer og andre informationer som fx købskvittering, der dokumenterer at cyklen er din. Er du så uheldig, at din cykel forsvinder, kan du udnytte netværket i Hviscykel.dk til at genfinde din cykel.

Registrering af dine cykler på Hviscykel.dk sikrer transparens og derfor, at retshåndhævelse er mulig. Vi samarbejder og krydstjekker med Politiets offentlige stelnummerregister og forsikringsbranchens efterlyste cykler. Både enkeltpersoner og cykelbutikker og alle i mellem har de oplysninger, de har brug for at hjælpe med at genforene dig med din cykel.

Hviscykel.dk stræber efter at være den bedste ressource i kampen mod cykeltyveri og derfor udbrede sin cykelregistreringstjeneste, så vi i fællesskab kan ændre fremtiden og undgå cykeltyveri cykelspild.

Registrer din og familiens cykler. Med fotos din cykel og dens kendetegn som stelnummer, vil du sikre dig en gratis social forsikring og du kan lokaliseres som ejer. Hvis du mister din cykel kan du hurtigt og nemt efterlyse den på hviscykel.dk og cyklen kan genfindes.

Dine cykler er private og kan kun ses og redigeres af dig.


Registrer din og familiens cykler
Register your and your family bicycles

Når du ikke kan finde din cykel - cyklen er væk, forsvundet, stjålet, eller du har glemt, hvor cyklen er parkeret? Har du mistet din cykel som er registeret på hvisyckel.dk, skal du ændre cyklens status i listen med dine cykler. Før du uploader en forsvundet cykel, skal du checke om din cykel eksisterer på hviscykel.dk, en bruger har måske allerede fundet din cykel.


Forsvundet
Lost bike

Disse cykler er tydeligvis efterladte, er forkert placeret i gadebilledet eller har stået længe det samme sted - ofte med rusten kæde, punkteret, mangler komponenter og er itu. Der kan også være tale om en cykel som er efterladt, ulåst og du tænker, at en cyklist savner sin cykel i lokalområdet. Før du uploader cyklen, så check om cyklen allerede er uploadet på hviscykel.dk. Da det er muligt, at cyklens bruger har efterlyst den (Rød) eller registreret cyklen på et tidligere tidspunkt (Blå).

Ved du hvor cyklen er, skal du blot skrive en besked til brugeren og os. Da du ved hvor cyklen befinder sig, skal du blot skrive en besked til brugeren og os, så genforener vi cykel med cyklist.


Upload en fundet cykel
Upload a found bike

Salg af genbrugscykler - ofte vil disse cykler kræve reparation og mangle komponenter - din lokale cykelsmed kan hjælpe dig med at få cyklen ud at rulle. Ønsker du at sælge din cykel ændre du blot dens status under mine cykler.


Genbrug og Salg
Recycle Sale